Een Pulse gebruiker kan op 2 manieren worden toegevoegd:

1) Op kantoorniveau via het tabblad "gebruikers"
2) In een specifiek dossier zelf
Let wel: Deze acties zijn enkel mogelijk voor gebruikers met admin rechten!

Op kantoorniveau

Je klikt op het tabblad "gebruikers" en scrolt naar de categorie "extern":

Daar kan je klikken op "externe gebruiker toevoegen".
Voer het e-mailadres en de naam van de klant in en zorg ervoor dat het selectievakje "stuur ontvangstmail' is geselecteerd.
Geef de naam van het dossier / de dossiers waartoe je ze toegang wenst te geven in en sla op.

In een specifiek dossier

Op het algemeen overzicht van het dossier klik je op "dossier bewerken":

Ga naar het tabblad "gebruikers" en klik op "Pulse-gebruiker toevoegen".

Vul de relevante informatie in.

Als je, bv. in het veld e-mailadres, een e-mailadres begint te typen dat reeds bestaat, dat wil zeggen reeds gebruikt werd in andere dossiers, zul je dit via een dropdown kunnen selecteren.