Een nieuwe verbinding opzetten met Yuki kan gemakkelijk ingesteld worden door admin-gebruikers op kantoorniveau.

Ga naar het aanlogscherm en klik op het tabblad 'syncs':

Op het volgende scherm zie je de knop 'Nieuwe sync toevoegen':

Kies in de drop-down voor 'Link met Yuki' en klik op 'connect':

Je wordt doorverwezen naar deze pagina:

Hier moet je de Yuki webservice code ingeven. Deze kan je vinden door op de link te klikken die je doorverwijst naar Yuki, en de stappen te volgen.

Als je de code hebt ingevuld kan je op 'Synchronisatie met Yuki opzetten' klikken om de verbinding aan te maken. Hierna kan je in je dossiers een sync maken met Yuki.

De resultaatverwerking komt niet door?

Yuki boekt de resultaatverwerking automatisch, deze boekingen komen niet altijd door naar Silverfin.

De oplossing is om in Yuki het tabblad van 'omzet en kosten' te openen. Op deze manier wordt de resultaatverwerking 'gerefreshed' en vloeien de boekingen na synchronisatie door naar Silverfin.