In het Silverfin platform heb je 2 verschillende niveaus. Enerzijds heb je het kantoorniveau waar je verschillende knoppen kan terugvinden om algemene instellingen te gaan regelen overheen alle dossiers. Anderzijds heb je het dossierniveau waarbij je je begeeft in 1 specifiek dossier. In dit artikel gaan we even dieper in op het kantoorniveau.

Hoe geraak ik op "kantoorniveau"?

Je geraakt eenvoudig op kantoorniveau door linksboven op de S van Silverfin te klikken in bovenstaande screenshot

Wat betekenen de verschillende knoppen op "kantoorniveau"

• Gebruikers: hier kan je een overzicht vinden van alle gebruikers in jouw Silverfin-omgeving. Als je op deze knop klikt zal je een onderscheid zien tussen personeel en externe gebruikers. Er zijn 2 verschillende soorten externe gebruikers: de pulse gebruikers en externe medewerkers. Het verschil tussen beiden wordt hier uiteengezet
  • Pulse: hier kan je verschillende pulse-instellingen gaan instellen waarmee je kan gaan beslissen wat je precies met je klant wilt gaan delen via de pulse. Wil je meer weten omtrent de pulse? Bekijk dan zeker even dit artikel (De pulse van A tot Z) en deze masterclass (Hoe je eindklant betrekken via Silverfin)
  • Stijlen: hier kan je op kantoorniveau gaan bepalen hoe jouw boekje/bundeltje eruit moet gaan zien voor jouw eindklant. We gaan dieper in op de "Stijlen" in week 5 van de onboarding
  • Sjablonen:hier kan je een overzicht vinden van al onze sjablonen waar jullie als kantoor gebruik van maken:
    • Dossierconfiguraties: dossiersjablonen, workflows, worflow-werkschermen, checklisten,.... Deze dossierconfiguraties worden uitgebreid besproken in week 4 van de onboarding
    • Rapporten:  Via een rapportsjabloon kan je instellen hoe de rapporten er moeten uitzien. Dit kan later op dossierniveau nog worden aangepast bij een niet-vergrendeld rapport. In week 8 van de onboarding wordt de werking van rapporten verder geïllustreerd
    • Documenten: Hier kan je alle documenten raadplegen die actief zijn in jouw kantooromgeving
    • Toelichtingen: Dit zijn alle sjablonen die worden gebruikt om meerdere rekeningen samen te verklaren. Denk hier bijvoorbeeld aan de toelichting vaste activa, leasings & leningen, BTW saldo,...
    • Rekeningsjablonen: Dit zijn de rekeningdetails die bepalen hoe de rekening moet worden toegelicht. Op die manier kan je voor pakweg een ‘te ontvangen facturen'- rekening andere info ingeven dan een rekening van het materieel vast actief bijvoorbeeld.
  • Geavanceerd:  Hier vind je verschillende kantoorinstellingen terug zoals: de naam van jouw kantooromgeving in Silverfin, standaardtaal, standaard stijl, standaard rekeningsjabloon,...

• Mijn inbox: hier vind je al je persoonlijke communicatie terug. In week 7 van de onboarding zal alles omtrent communicatie via Silverfin duidelijk worden geïllustreerd.
  • Dossiers:  via deze knop kan je een overzicht vinden van alle dossiers waartoe jij als gebruiker toegang hebt in Silverfin
  • Syncs:  hier kan je de synchronisaties terugvinden die gelegd zijn tussen jouw Silverfin omgeving en jouw boekhoud-/CRM pakketten
  • Facturen: de zaakvoerder van het kantoor kan hier de facturen van zijn Silverfin licentie raadplegen (alleen zichtbaar voor zaakvoerders)