Gebruikersrollen
AdminPersoneelExterne medewerkerPulse gebruiker

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je herinnert je wachtwoord, maar nadat je het een paar keer verkeerd hebt ingevoerd, wordt je account geblokkeerd. Lees verder om te leren hoe je snel je account kunt ontgrendelen.

Als u uw wachtwoord vijf keer verkeerd invoert, verschijnt er een bericht in de linkerbovenhoek van de Silverfin inlogpagina om aan te geven dat uw account is vergrendeld.

Wanneer dit bericht verschijnt, sturen we je een e-mail met instructies om je account te ontgrendelen. Zodra je de e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop 'Deblokkeer mijn account' en krijg je vijf nieuwe pogingen om je wachtwoord in te voeren.

Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je het op elk moment resetten door te klikken op "Reset mijn wachtwoord?" op de Silverfin inlogpagina.