Gebruikersrollen
AdminPersoneelExterne medewerkerPulse gebruiker

Met Silverfin updates geniet je van continue verbeteringen en nieuwe functionaliteit. Om ervoor te zorgen dat je custom workflows optimaal blijven presteren na updates, is het belangrijk om ze aan te passen. Deze gids helpt je op weg!

Inhoudstafel

Stap 1: Bepaal de benodigde aanpassingen

1. Doorlees de release notes via de Changelog: Ontdek welke updates van invloed zijn op jouw workflows.
  2. Identificeer te wijzigen workflows: Bepaal welke workflows mogelijk aangepast moeten worden.

Stap 2: Open de workflow working screen

1. Ga naar Templates: Navigeer naar "sjablonen" in Silverfin.
  2. Vind de workflow working screen: Zoek de workflow werkscherm die je wilt aanpassen.
  3. Open de workflow werkscherm: Klik op de naam van de workflow werkscherm om deze te openen.

Stap 3: Voer de nodige aanpassingen door

1. Gebruik de editor: De editor biedt diverse opties om je workflow aan te passen.
  2. Toelichtingen: Voeg niet toegewezen toelichtingen toe of verwijder ze, of pas ze aan in het werkscherm als je ze van locatie wilt veranderen.
  3. Lay-out: Je kunt een selectie aan velden aanpassen, zoals bv: afrondingen, toon, gemapte of originele rekeningen.
Bovenstaande aanpassingen zijn enkel mogelijk voor de custom werkschermen! Werkschermen van de marketplace zijn niet aanpasbaar!

Stap 4: Implementeer de gewijzigde workflowSla de wijzigingen op:

1. Bewaar de gewijzigde workflow working screen.
  2. Automatische implementatie: De bijgewerkte workflow working screen wordt automatisch toegepast op alle relevante dossiers.
  3. Automatisch toevoegen inschakelen (indien van toepassing):
    • Desynchronisatie: Als je zowel de workflow als de workflow werkscherm hebt losgekoppeld van de marketplace-versie (desynchronisatie), moet je mogelijk handmatig instellen dat de template automatisch wordt toegevoegd aan bestanden via de auto add optie!
    • Alleen workflow losgekoppeld: Zelfs als je de workflow working screen uit de marketplace gebruikt, maar je workflow hebt losgekoppeld (desynchronisatie), moet je mogelijk handmatig "auto add" inschakelen in de workflowinstellingen.

Met deze stappen en tips kun je je custom workflows in Silverfin moeiteloos updaten en optimaliseren voor efficiëntie, consistentie en functionaliteit!