GebruikersrollenAdminPersoneelExterne medewerker

Pulse gebruiker

In bepaalde situaties kun je je boekjaar aanpassen, zoals beschreven in het volgende artikel. Als je toch een pop-upbericht krijgt met de melding om achterliggende ledgers aan te passen, neem dan contact op met onze supportmedewerkers. Deze melding geeft aan dat ons support team aanpassingen in de grootboeken op de achtergrond moet uitvoeren.

Wanneer je contact opneemt met onze support, verstrek dan de volgende details:

1. Link naar het klantdossier
  2. Eerste boekjaar (DD/MM/JJJJ) - (DD/MM/JJJJ)
  3. Huidig boekjaar (DD/MM/JJJJ) - (DD/MM/JJJJ)
  4. Gewenst nieuw boekjaar (DD/MM/JJJJ) - (DD/MM/JJJJ)
  5. Volgende periodes (DD/MM/JJJJ) - (DD/MM/JJJJ)

Deze informatie is noodzakelijk voor onze Support om de aanpassingen nauwkeurig uit te voeren en fouten te voorkomen.