Gebruikersrollen
AdminPersoneelExterne medewerkerPulse gebruiker

Dit artikel helpt je bij het delen van volledige workflows met Pulse-gebruikers, wat de samenwerking bevordert en de algehele productiviteit verhoogt. Je leert hoe je workflows kunt delen, machtigingen kunt beheren en de interacties van klanten met je dossiers kunt controleren.

Inhoudstafel

Een workflow delen met een Pulse-gebruiker

Je kunt eenvoudig volledige workflows delen met Pulse-gebruikers om effectiever samen te werken. Volg deze stappen om workflows met je klanten te delen:

Als een Pulse-gebruiker nog geen toegang heeft tot een dossier

1. Klik op het scherm met het klantoverzicht op de knop 'Dossier bewerken'.
  2. Ga naar het tabblad 'Gebruikers' en klik op 'Pulse-gebruiker toevoegen.'
  3. Vul de relevante gegevens in.

Als een Pulse-gebruiker al is toegevoegd aan een dossier

1. Open de workflow binnen het dossier.
  2. Klik op het icoon naast de knop 'Acties.'
  3. Voeg indien nodig meerdere Pulse-gebruikers toe aan het dossier.
  4. Voeg een persoonlijk bericht toe aan de e-mailmelding die naar de Pulse-gebruiker wordt verzonden (optioneel).
  5. Klik op 'Bewaren en versturen.'
  6. De Pulse-gebruiker ontvangt een e-mail met toegangsinformatie.
Door een Pulse-gebruiker toegang te verlenen, wordt de huidige periode openbaar. Alleen de geselecteerde Pulse-gebruikers hebben echter toegang tot de workflow.

Deelopties

Je kunt bepalen hoe Pulse-gebruikers omgaan met gedeelde workflows door gebruik te maken van twee modi:

Voorbereiding modus

• In de Voorbereiding modus kunnen Pulse-gebruikers wijzigingen in de sjablonen voorstellen en indienen. Een icoon geeft aan wanneer wijzigingen zijn voorgesteld.
  • In de Voorbereiding modus is het workflow review scherm niet beschikbaar.
  • Zodra de Pulse-gebruiker wijzigingen als definitief markeert, ontvangen interne gebruikers die het dossier volgen een melding.
  • Pulse-gebruikers kunnen alleen voorstellen finaliseren als de periode in het dossier open is.

Om voorgestelde wijzigingen te beoordelen:

1. Klik op 'In context bekijken' om het voorstel te controleren en selecteer 'Finaal voorstel controleren'.
  2. Je kunt de wijzigingen accepteren, afwijzen of om aanpassingen aanvragen. De door de Pulse-gebruiker aangebrachte wijzigingen worden in het groen gemarkeerd voor een gemakkelijke vergelijking.
  3. Als een Pulse-gebruiker zijn voorstel finaliseert en daarna verdere wijzigingen aanbrengt, ontvang je opnieuw een melding om deze updates te beoordelen.

Beoordeling modus

• In de Beoordeling modus begint de gebruiker op de workflow-review scherm.
  • Om wijzigingen voor te stellen, moet de Pulse-gebruiker op de knop 'Wijzigingen aanbrengen' klikken.
  • Je kunt op elk moment schakelen tussen de Voorbereiding modus en de Beoordeling modus.

Gedetailleerde controle

• Je hebt volledige controle over of Pulse-gebruikers workflows mogen bewerken. Met een eenvoudige schakelaar kun je hun mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in- of uitschakelen, zodat je de samenwerking nauwkeurig kunt beheren.
  • Nadat Pulse-gebruikers voorstellen hebben gedaan, kun je verdere wijzigingen blokkeren, maar alleen na het accepteren of afwijzen van hun voorstellen.

Voordelen van het delen van workflows met Pulse-gebruikers

• Verbeterde samenwerking: Pulse-gebruikers kunnen actief deelnemen aan workflows, wat de samenwerking versterkt en projecttijden verkort.
  • Volledige controle: Je behoudt volledige controle en kunt wijzigingen goedkeuren of afwijzen voordat deze worden geïmplementeerd.
  • Flexibele opties: Stem de samenwerking af op verschillende projecten en teamleden door machtigingen en modi aan te passen.

Met deze opties kun je zorgen voor een soepele samenwerking, terwijl je de controle behoudt over elk aspect van het workflowproces.