Als je naar een specifiek dossier navigeert dan kan je op de startpagina van dit dossier aanduiden om het dossier te volgen:

Wat gebeurt er als je een dossier volgt?

Als iemand @internal vermeldt in een notitie of to do in het dossier dat je volgt, ontvangt iedereen het dossier volgt een melding. Dit maakt het gemakkelijker om een groep gebruikers in één bericht te vermelden.

Daarnaast laat je de Pulse-gebruiker ook toe om een bericht te starten via de Pulse. Zolang er niemand het dossier volgt, zal de Pulse-gebruiker geen berichten kunnen sturen. Dit komt doordat de berichten anders bij niemand gemeld zouden kunnen worden.

Als je gebruik maakt van Insights, is het volgen van een dossier ook nuttig. Je kan daar dan een filter toepassen "dossier gevolgd door.." om op die manier enkel de zoekresultaten van jouw dossier weergegeven te krijgen.