Op kantoorniveau kan je ervoor kiezen om bepaalde toelichtingen altijd zichtbaar te zetten voor alle klanten in de Pulse.
Dit betekent niet dat de klant iets in het sjabloon kan wijzigen (tenzij ze daartoe zijn uitgenodigd met behulp van de 'Interact'-functionaliteit).

Om dit in te stellen gaat de admin user naar 'Sjablonen' op kantoorniveau en gaat hij naar het sjabloon dat jullie kantoor met de klanten willen delen.

Scroll in het sjabloon naar beneden totdat je het volgende selectievak ziet:
Als je dit aanvinkt, dan zal de toelichting voor alle Pulse gebruikers zichtbaar zijn.
Dit is een "read-only" bestand dat er zo uitziet:

De klant kan het sjabloon niet verwijderen, niet ontsterren of aanpassen. De klant kan het sjabloon alleen downloaden naar Excel (met behulp van de knop 'Acties').