Silverfin is op een complexe manier samengesteld met veel veranderende variabelen die naar verschillende gebieden moeten worden doorgedrukt. Daarom kan traagheid door veel verschillende dingen worden veroorzaakt en kan het zoeken naar een oorzaak veel lijken op het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Wanneer je ons een e-mail stuurt dat Silverfin traag is, dien je de volgende informatie toe te voegen:
  1. Je besturingssysteem (Windows 7 / Windows 10 / Mac OS X / ...)
  2. Je browser (Chrome / Firefox / Safari / Edge / Explorer /…) Let op: Silverfin werkt het beste met Chrome / Firefox / Safari!
  3. De URL van de pagina waarop je traagheid ervaart.
  4. Maak een video (bij voorkeur door screencapture, maar als dit niet mogelijk is, is een video van je telefoon ook prima, zolang het maar duidelijk is) of beschrijf de traagheid (datums invullen / invoer / laadbalk / ...)
Het is ook goed om met je collega's te overleggen of zij hetzelfde probleem ondervinden. Je kan ook controleren of je internetsnelheid de traagheid veroorzaakt (je kunt dit controleren op fast.com)
Het is belangrijk op te merken dat wanneer je traagheid ervaart, je ons zoveel mogelijk informatie stuurt, zodat we precies kunnen achterhalen waardoor dit wordt veroorzaakt. Hoe meer informatie we krijgen, hoe gemakkelijker het voor ons is om aan een oplossing te werken!