In Silverfin kan je ook nieuwe rekeningen aanmaken.

Meestal raden we aan om dit in je boekhoudpakket te doen. Zodra Silverfin een boeking ziet binnen komen, komt deze nieuwe rekening ook mee naar Silverfin.

Soms, bijvoorbeeld bij opmaak van een budget of het simuleren van correcties, heb je een nieuwe rekening nodig, maar deze bestaat nog niet in je boekhouding. Dan kan je deze aanmaken in Silverfin.

Hoe doe je dit?

1. Ga in het dossieroverzicht naar "Rekeningen"

2. Klik dan op "Nieuwe rekening"

Vul vervolgend de verschillende velden in:

Wanneer je de nodige velden hebt ingevuld, klik je op 'rekening toevoegen' bovenaan de pagina: