Popsy is een on-premise sync, dit houdt dus concreet in dat er een installatie zal moeten gebeuren door onze technische collega's op je server. Voorheen was dit een SDK sync, die dus aan de slag ging met het opladen van exports. Indien je zo'n connectie wenst kan je best contact opnemen met je CSM!

Tegenwoordig beschikken we echter over een volwaardige Popsy sync. We maken een Silverfin Syncing Service op die naar een centrale map gaat kijken en daar de data van je dossiers gaat ophalen en syncen naar Silverfin.
Een Popsy database ziet er meestal als volgt uit:

Dit zijn dan meteen ook de 'sync-referenties' die je gebruikt in Silverfin om te laten weten welke dossier data je wil inlezen. Let er dus op dat deze volledig correct zijn of je kan per ongeluk de data van een ander dossier inlezen!Geen ramp uiteraard, maar toch vervelende tijdsverspilling.