De inbox is een tool dat gebruikers toelaat om communicatie te zien waarin ze werden vermeldt. Op die manier kan men snel en eenvoudig reageren op de berichten.

Op kantoorniveau

'Mijn inbox' geeft een overzicht van de berichten overheen alle klantendossiers, namelijk:

• alle eigen geschreven communicatie (= notities en/of to do's)
  • alle communicatie waarin de gebruiker persoonlijk of met @internal in werd vermeldt.
  • alle communicatie van de dossiers die hij volgt.

De linkerkant toont een lijst van de klantendossiers en het cijfer duidt aan hoeveel berichten nog niet gelezen zijn. De rechtse kolom toont de berichten van het aangeduide dossier.

Klik op de communicatie om ze te bekijken in de rechterkolom. Als je klikt op 'bekijk in context' wordt je naar het dossier gestuurd, in de rekening of toelichting waar de notitie of to-do werd genoteerd. Je kan ook hier de communicatie behandelen, zonder naar het dossier te gaan.

Op dossierniveau

'Mijn dossier-inbox' staat je toe om in het dossier op een efficiënte manier een overzicht te zien van alle communicatie die aan jou (of @internal) gericht is.

Via de zoek-functie kan je specifiek naar berichten gaan zoeken.

Om een notitie of to-do als gelezen te markeren, klik op het bericht dat een rode bol heeft. Hierdoor zal het bericht rechts getoond worden en de rode bol verdwijnen. Ook hier kan je kiezen om het bericht te bekijken in context of een antwoord schrijven/bijlage toevoegen.

Let op! Een to-do afvinken geeft geen nieuwe melding in de inbox. Een work-around hierbij is om, naast het afvinken, ook een antwoord achter te laten en zo toch een melding te triggeren!