Er zijn drie soorten gebruikers:

• Personeel (kunnen admin-toegang krijgen)
  • Externe medewerker
  • Pulse-gebruikers

Een admin-gebruiker kan de toegang van een gebruiker wijzigen in de volgende scenario's:

• Van personeel naar Pulse-gebruiker
  • Van Pulse-gebruiker naar personeel (als deze is aangemaakt als personeel)
  • Van externe medewerker naar Pulse-gebruiker
  • Van Pulse-gebruiker naar externe medewerker (als deze is aangemaakt als externe)

Het is niet mogelijk om van een personeelsgebruiker een externe gebruiker te maken en vice versa. Als u dit wilt wijzigen voor een gebruiker, neem dan contact op met support@silverfin.com en vermeld het e-mailadres van de betrokken gebruiker.

1. Van personeel naar Pulse-gebruiker

Op kantoorniveau kan een medewerker zowel personeel toegang (interne toegang) tot sommige dossiers hebben als Pulse-toegang (externe toegang) tot andere dossiers. Elke admin-gebruiker kan dit bewerken:

Dit kan op kantoorniveau worden bewerkt, zoals in deze schermafbeelding, of op dossierniveau.

In het dossier moet je naar de pagina 'gebruikers' gaan en op de knop 'wijzigen' klikken naast de gebruiker die je wilt wijzigen:

Dan krijg je de volgende pop-up, waar je de rol van de gebruiker kunt wijzigen:

2. Van Pulse-gebruiker naar personeel (als deze is aangemaakt als personeel)

Het omschakelen van een Pulse-gebruiker naar personeel is alleen mogelijk als deze om te beginnen als personeel is aangemaakt. Interne Pulse-gebruikers herken je aan de tag 'beperkte toegang' in de gebruikerslijst:

Je kan de Pulse-gebruikers op kantoorniveau en op dossierniveau bewerken op dezelfde manier als hierboven beschreven. Op de gebruikerspagina van een dossier kan je niet zien wie als personeelsgebruiker is aangemaakt en wie als externe gebruiker:

Je moet op de knop 'wijzigen' naast de gebruiker klikken om te zien naar welk type gebruiker je deze kan bewerken:

3. Van externe medewerker naar Pulse-gebruiker

Het wijzigen van een externe medewerker in een Pulse-gebruiker kan op ongeveer dezelfde manier als hierboven beschreven onder sectie 1.

Op kantoorniveau vind je de externe medewerkers in de gebruikerslijst onder het tabblad 'extern'. Ze worden aangeduid met de tag 'medewerker':

In een dossier vind je ze op de gebruikerspagina onder het kopje 'Externe medewerkers'.

Houd er rekening mee dat externe medewerkers toegang hebben tot het hele bestand, behalve de interne communicatie, en dat dit een factureerbare service is. Neem contact op met uw Customer Success Manager als je vragen hebt over prijzen en de facturatie.

4. Van Pulse-gebruiker naar externe medewerker (als deze is aangemaakt als externe)

Zoals beschreven in de tweede paragraaf, kan je een Pulse-gebruiker alleen wijzigen in een externe medewerker als deze als externe is aangemaakt. Dit kan op twee manieren gebeuren:

Je kan de Pulse gebruiker in het dossier aanmaken via de knop 'Pulse-gebruiker toevoegen':

Dit wordt automatisch een externe gebruiker.

Ten tweede kun je Pulse-gebruikers ook op kantoorniveau aanmaken. Hier kan je beslissen of je de Pulse-gebruiker een personeelsgebruiker of een externe gebruiker wilt, door te kiezen of je deze aanmaakt in het tabblad 'Personeel' of in het tabblad 'Extern':

Alleen de Pulse-gebruikers vermeld in het tabblad 'Extern' kunnen worden omgezet in externe medewerkers, maar dit kan niet op kantoorniveau. Het wijzigen van een Pulse-gebruiker naar een externe medewerker kan alleen in het dossier zelf.

Om dit te doen moet je naar de gebruikers-pagina in het dossier gaan, op 'wijzigen' klikken naast de Pulse-gebruiker die je wilt bewerken, en hun rol veranderen naar externe medewerker:

Dit is een actie die alleen kan worden uitgevoerd door een admin-gebruiker. Als je niet over deze rechten beschikt, neem dan contact op met een admin binnen uw kantoor.