Gebruikersrollen Admin✗Personeel ✗Externe medewerker ✗Pulse gebruiker 

Wanneer een collega het bedrijf verlaat, blijft de communicatie die hij of zij heeft aangemaakt in het systeem staan. Een admin-gebruiker kan die verwijderen, zodra het gebruikersprofiel van die collega op inactief is gezet.


Inhoudstafel 

Hoe deactiveer ik de gebruiker?

Alleen admin-gebruikers kunnen dit doen.

  1. Ga naar de gebruikersgegevens op kantoorniveau en selecteer de juiste gebruiker.
  2. Klik op Maak inactief om de gebruiker te deactiveren.

Meer uitleg over deze stap vind je in Hoe deactiveer of reactiveer je een gebruiker in Silverfin?

Hoe verwijder ik de communicatie?

Nadat de gebruiker is gedeactiveerd, kan elke admin-gebruiker de communicatie van die gebruiker verwijderen.

  1. Ga naar het betreffende dossier.
  2. Verwijder de communicatie die door de inactieve gebruiker is toegevoegd.