In deze video willen we je graag meer inzicht geven in het gebruik van workflow statussen en hoe ze de samenwerking in Silverfin kunnen verbeteren. Het gebruik van workflow statussen is van cruciaal belang om communicatie te centraliseren, de voorbereidings- en controlefasen van dossiers te stroomlijnen en een efficiënt overdrachtsproces te vergemakkelijken.

Waarom zou je workflow statussen gebruiken bij jouw workflows?

• Centrale communicatie: Het doel is om de communicatie over dossier te centraliseren binnen Silverfin, waardoor externe communicatie over hetzelfde platform wordt vermeden.
  • Zichtbaarheid en stroomlijning: Workflow statussen maken de fase van voorbereidings- en controleprocessen door realtime aanduidingen wanneer een dossier klaar is voor verdere stappen.

Hoe pas je de workflow statussen aan?

• Door op de statusnaam te klikken, kun je eenvoudig de status van een workflow aanpassen, zoals bijvoorbeeld " Klaar voor eerste review"
  • Voeg berichten toe om je collega's op de hoogte te brengen van de statuswijzigingen.

Als key/adminuser kun je de workflow statussen beheren op kantoorniveau:

• Ga naar sjablonen en zoek workflow statussen
  • Beheer en creëer aangepaste workflow statussen volgens de behoeften van jouw team.

Hoe houd je het overzicht en beheer je statussen op kantoorniveau?

• Gebruik de Insights-tool om het algemeen overzicht te krijgen van alle statussen over verschillende dossiers heen.
  • Volg de voortgang van teamleden en houd deadlines in de gaten.

Hieronder volgt een korte masterclass: