De manier van open/dichtklappen van groepen in een rapport in een export wordt bepaald in de instellingen van het rapport. Het aanpassen van het open/dichtklappen van groepen in de visuele weergave van het rapport heeft dus geen impact op de weergave in de export. Je moet hiervoor naar de instellingsweergave gaan.

Concreet onderneem je de volgende stappen:

• Eerst ga je naar naar 'rapporten' en selecteer je het gewenste rapport
  • Eens het rapport openstaat, kies je bovenaan 'pas rapport aan'.
    Let op! In een specifiek dossier kan je enkel in een ontgrendeld rapport aanpassingen uitvoeren. Een vergrendeld rapport moet door de admin-user aangepast worden op kantoorniveau.
  • Wanneer je op het aanpassingsscherm bent, scroll je naar beneden tot je de pijltjes ziet waar je een bepaald level kan uitklappen
  • Hier kan je klikken op de pijltjes om een level in/uit te klappen
  • Daarna moet je bovenaan de pagina het rapport opslaan (knop 'bewaar rapport').
  • Bij 'Exporteer' kan je er wel nog voor kiezen om het rapport volledig uitgeklapt te exporteren. Je kan in de instellingen dus bepaalde groepen dichtklappen voor een specifiek gebruik, maar je blijft de mogelijkheid hebben om het rapport te exporteren met alles opengeklapt. Omgekeerd kan niet. Als je alle groepen dichtgeklapt wenst te exporteren, dan moet je dit instellen zoals hierboven omschreven.