In dit artikel schetsen we de verantwoordelijkheden van admin-gebruikers binnen Silverfin. Admin-gebruikers hebben specifieke verantwoordelijkheden voor het aanmaken van dossiers en het beheren van gebruikers. Lees verder om te ontdekken welke exclusieve mogelijkheden admin-gebruikers hebben binnen Silverfin.

Inhoudstafel

Kantoor-niveau

• Dossiers toevoegen
  • Gebruikers activeren/deactiveren en beheren
  • Dossiersjablonen aanmaken/wijzigen
  • Sjablonen activeren/bewerken:
    • Rekening-sjablonen
    • Toelichting-sjablonen
    • Tekst-sjablonen
    • Rapport-sjablonen
  • Workflows aanmaken/bewerken
  • Workflow werkschermen bewerken
  • Workflowconfiguraties bewerken
  • Workflowstatussen toevoegen/bewerken
  • Mappinglijsten toevoegen/bewerken
  • Checklists toevoegen/bewerken
  • Tags voor correcties toevoegen/bewerken
  • Tags voor communicatie toevoegen/bewerken
  • Stijlen aanmaken/bewerken
  • Pulse-sjablonen aanmaken/bewerken
  • Queries en triggers aanmaken/bewerken in Insights
  • Synchronisatie aanmaken/bewerken
  • Toegang tot geavanceerde instellingen

Dossier-niveau

• Dossiers archiveren
  • Gebruikers beheren

Aanvullende informatie

• Admin-gebruikers hebben toegang tot alle dossiers behalve de beschermde privé-dossiers. Voor toegang tot deze dossiers is expliciete toestemming nodig.
  • Alleen admin-gebruikers kunnen bij ondersteuning een verzoek indienen om een dossier te dearchiveren.
  • Alleen admin-gebruikers kunnen ondersteuning contacteren om het e-mailadres van een gebruiker te wijzigen.