Binnen Silverfin heb je de mogelijkheid om een dossier algemeen toegankelijk te maken. Dit houdt in dat iedereen die werd toegevoegd als gebruiker dit dossier kan gaan raadplegen.

Een tweede mogelijkheid bestaat er in om een dossier privaat te maken. Op deze manier kan je eenvoudig aangeven dat slechts enkele gebruikers toegang mogen krijgen.

Om dit aan te passen, zoek je eerst het dossier op. Vervolgens klik je op 'dossier bewerken'. Op het volgende scherm zie je het tabblad 'Gebruikers'. Onder 'Personeel' staat 'alle medewerkers met toegang tot meerdere dossiers' aangevinkt. Wanneer je dit uitvinkt, zet je een dossier privaat

Toegang aanpassen voor een Medewerker

Standaard heeft een Medewerker toegang tot alle dossiers. Wanneer een dossier privaat staat, dan moet expliciet toegang worden verleend aan de gebruiker. Dit kan op 2 manieren:

1. Je gaat naar het dossier waaraan je toegang wilt verlenen. Je klikt op 'dossier bewerken'. Op het volgende scherm zie je 'Gebruikers', waar je kan specificeren welke gebruikers alsnog toegang mogen hebben tot het dossier.
  2. Een tweede optie bestaat er in om op kantoorniveau naar 'Gebruikers' te gaan naar het tabblad 'Personeel'. Wanneer je dan op de naam van een gebruiker klikt, kan je via het gedeelte onder aan de pagina deze gebruiker expliciet toegang verlenen tot een privaat dossier.

Toegang aanpassen voor een Externe klant

Een externe gebruiker heeft standaard tot geen enkel dossier toegang. Er moet dus expliciet toegang worden verleend. Dit kan terug op 2 manieren:

1. Je gaat naar het dossier waaraan je toegang wilt verlenen. Je klikt vervolgens op 'dossier bewerken'. Op het volgende scherm zie je 'Gebruikers', waar je kan specificeren welke gebruikers alsnog toegang mogen hebben tot het dossier.
  2. Een tweede optie bestaat er in om op kantoorniveau naar 'Gebruikers' te gaan naar het tabblad 'Extern'. Wanneer je dan op de naam van een gebruiker klikt, kan je onder aan de pagina deze gebruiker expliciet toegang verlenen tot een privaat dossier. Dit kan enkel voor de Pulse. Externe medewerkers kan je enkel toegang geven via het dossier zelf.